Правове регулювання чергувань - Авескулов, В. Д. (Право, 2016)
У статті досліджуються проблеми правового регулювання чергувань працівників на підприємствах; проаналізовано погляди науковців на проблематику, чинні нормативно-правові акти. Подано авторську дефініцію явища, новий підхід до поділу чергувань на види та до порядку їх компенсації. Запропоновано доповнення до тексту проекту Трудового кодексу України. // The article examines the problems of legal regulation of employees of employees at enterprises; The views of scientists on issues are analyzed, valid normative acts. The author's definition of phenomena, a new approach to dividing the alternatives to species and to the order of their compensation. The addition to the text of the draft Labor Code of Ukraine is proposed.
Keywords: чергування; робочий час; режим робочого часу; робота змінами; alternation; working hours; work changes