Система управління транспортними засобами кіберуніверситету - Котенко, Д. В. (My University, 2019)
Метою роботи є створення моделі інтелектуальної транспортної системи в межах кіберуніверситету. Розглянуті питання транспортних проблем, таких наприклад як моніторинг транспорту з метою зменшення витрат на утримання транспортних засобів та запобігання виникненню дорожньо-транспортних пригод на дорозі. Проведено аналіз сучасних інтелектуальних транспортних систем та технологій, що в них застосовуються. Розглянуто принцип побудови транспортної мережі за технологією Vanet у симуляторі. Побудовано модель транспортної мережі кіберуніверситету для моніторингу маршруту та технічного стану транспортних засобів.
Keywords: кіберуніверситет; управління транспортними системами; інтернет речей; vanet; sumo; моделювання мережі