Бібліотечні стандарти: окремі проблеми сприйняття - Грищенко, Т. Б.; Нікітенко, О. М. (My University, 2018)
Наведено короткий огляд трьох нових стандартів з інформації та документації. Описано сфери їх застосування в роботі бібліотеки та методи і процедури, за допомогою яких здійснюється визначення параметрів, що наведені в стандартах
Keywords: стандарт; вплив бібліотек; показник якості; бібліотечна статистика