Дослідження методів управління в smart house та створення профілів комфорту користувачів - Степко, А. Г. (My University, 2019)
Об’єктом дослідження є системи управління Розумними Будинками. Метою роботи є дослідження методів управління системами Розумних Будинків та наробка підходів та технічних рішень, що покращували б такі системи управління. У результаті роботи проведені дослідження та розроблені підходи для систем управління Розумними Будинками, що спрощують розробку, розширення та підтримку таких систем, покращують рівень їх безпеки, а також підходи до інтелектуальної автоматизації у вигляді профілів комфорту користувачів
Keywords: розумний будинок; шлюз; структурна та функціональна абстракція; потоки управління; управляючі команди; авторизація; машинне навчання