Вплив секторності антени на ємність стільника мережі стільникового зв’язку - Ємельянов, В. В.; Томак, В. В. (ФОП Петров В. В., 2021)
Метою доповіді є визначення умов, за яких доцільно використовувати секторизацію стільників.
Keywords: абонент; секторність; стільниковий зв'язок; стільник