CTF-технологія. Стан та перспективи використання для виготовлення друкарських форм - Одегова, Є. О.; Григор'єв, О. В.; Вовк, О. В.; Григор'єва, О. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
Метою дослідження є розробка методики визначення стану та перспектив використання CtF-технології для виготовлення друкованих форм, яка полягає в аналізі даних про появу і використання CtF-технології, що дозволить сформувати прогноз на подальше її застосування.
Keywords: друк; виготовлення друкарських форм