Характер зміни складності додрукарської підготовки файлів шпалери для глибокого друку - Григор’єв, О. В.; Махонін, В.; Графський, І. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Виготовлення поліграфічної шпалерної продукції на стадії додрукарської підготовки досить складний процес і складається з кількох етапів. Від грамотної оцінки майбутньої роботи залежить економічна складова, а саме: час витрати і кількість фарб, що використовуються.
Keywords: шпалери; друк