Система екологічного аналізу стану водних ресурсів - Несчотний, В. В. (My University, 2019)
Мета дослідницької роботи полягає у розробці системи, яка отримує інформацію о показниках і може сприяти підвищенню екологічної ситуації у світі. Результатом роботи є розробка системного пристрою для контролю показників водних ресурсів, приклад використання пристрою для дослідження показників рідин та залежності між ними. Реалізація пристрою здійснена на базі платформи Arduino, за допомогою мікроконтролеру Arduino MEGA R3 2560 та GSM модулю Sim800L V2. Прошивка мікроконтролеру здійснена на мові програмування С у середовищі розробки Arduino IDE.
Keywords: екологічний аналіз водних ресурсів; стан водних ресурсів; мікроконтроллер