Універсальний цифровий ключ на основі технології RFID - Пашков, Д. О. (My University, 2021)
У роботі розглянуті питання створення універсального цифрового ключа. Проаналізовані принципи роботи та різні стандарти технології RFID, досліджено математичний апарат необхідний для реалізації апаратної частини проекту. Проведено проектування та реалізацію універсальний цифровий ключ на основі компактного 8-бітного AVR мікроконтролера фірми Atmel, сімейству tiny, модель ATtiny85 з використанням технології RFID для систем керування та управління доступом. В рамках даної системи було розроблено програму мовою С та реалізовано алгоритм емуляції RFID-карток в системах контролю та управління доступом
Keywords: мікроконтролер; дісплейний модуль; RFID; ATtiny85; комп’ютерна система