Ринок аніме-товарів в Україні - Стріляна, К. Ю.; Ясинова, Д. С. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У дослідженні аналізується розвиток культури аніме та популяризація аніме-мерчу серед фанатів на ринку України. Особлива увага приділена аналізу структури аніме-боксів, їхньому наповненню, ціновим категоріям і перевагам їхнього ефекту сюрпризу. Розглянуто пропозиції магазинів «Маскот», «Pulsar» та «Lollibuy», а також відзначено сильні та слабкі сторони подібних продуктів.
Keywords: аніме; ринок аніме-товарів