Складові інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства - Полозова, Т. В. (НТУ «ХПІ», 2014)
Наведено декомпозицію інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства, запропоновано визначення понять "інноваційність підприємства" та "інвестоспроможність підприємства".
Keywords: інвестиції; компетенції підприємства; декомпозиція; спроможність