Обмін файлами у веб-застосунках з використанням NODE.JS - Шило, Н.; Чала, О. (ХНУРЕ, 2022)
У роботі описані основні інструменти обміну інформацією у веб-застосунках. Порівняно різні підходи й принципи. Виділено недоліки чи переваги того чи іншого методу передачі інформації. Здебільшого Node.js використовується для бекенда. Але фронтенд також застосовує Javascript. Завдяки цьому розробники можуть писати як бекенд, так і фронтенд однією мовою. За допомогою Node.js можна розробляти настільні та змішані мобільні додатки, а також рішення у хмарній сфері, або у сфері Інтернету речей. Його універсальність - відмінний спосіб мінімізувати витрати на проєкт, оскільки все це може зробити одна команда розробників.
Keywords: фреймворк; веб-застосунки; NODE.JS; обмін файлами