Дослідження особливостей використання 3D графіки в інтернет-рекламі - Тараненко, О. С. (My University, 2022)
Мета роботи – дослідження особливостей 3D-моделей різних об’єктів для використання їх в інтернет-рекламі та визначення основних особливостей інтернет-реклами, які приваблюють користувачів інтернету. Об’єкт дослідження – особливості використання 3D-графіки в інтернет-рекламі. Предмет дослідження – характеристики користувачів інтернет-реклами; особливості 3D-моделей для використання в інтернеті; методи дослідження оцінки ефективності використання 3D-графіки в інтернет-рекламі. В роботі досліджено особливості 3D-моделей різних об’єктів для використання їх в інтернет-рекламі та визначені основні особливостей інтернет-реклами, які приваблюють користувачів інтернету. Для підтвердження ефективності використання 3D-моделей в інтернет-рекламі розглянуті особливості користувачів інтернету та характеристики різних видів інтернет-реклами; основні характеристики 3D-графіки для створення оптимальних моделей з урахуванням вимог інтернет-реклами та вподобань споживачів. В експериментальній частині доведено ефективність використання 3D-графіки для інтернет реклами у порівнянні з 2D-графікою методом експертних оцінок та соціологічним онлайн-опитуванням. В роботі також здійснено економічне обґрунтування проведених досліджень та доведена їх ефективність.
Keywords: інтернет-реклама