Інтегровані системи ISO 9001, ISO 14001 та ISO 45000 - Юношев, Д. Є. (My University, 2022)
Мета роботи: проаналізувати підходи до розробки, розділи та частини інтегрованих систем на прикладі огляду на інтегровану систему управління підприємства ТОВ «БУД-МІСТ». Методи дослідження: формальний та фундаментальний документальний аналіз, порівняльний аналіз та обробка літературних джерел. Отримані результати та їх новизна: даними методами дослідження проаналізувати та провести огляд інтегрованої системи за ISO 9001, ISO 14001 та ISO 45000, підприємства, що спеціалізується на будівництві та реконструкціях. Значущість виконаної роботи та висновки: дана кваліфікаційна робота має практичну цінність насамперед для підприємства, що оглядається у цій роботі, себто була розроблена та впроваджена на підприємстві ТОВ «БУД-МІСТ».
Keywords: інтегровану систему управління; підприємство ТОВ «БУД-МІСТ»; документальний аналіз