Інтелектуальні засоби діагностування станів комп'ютерних систем управління - Кривуля, Г. Ф.; Кучеренко, Д. Е. (Українська державна академія залізничного транспорту, 2009)
Розглянуто діалогові нечіткі експертні системи для діагностики несправностей комп'ютерних систем управління. Множини несправних станів і діагностичних класифікаційних ознак комп'ютера предствлені у вигляді нечітких значень.
Keywords: інтелектуальні засоби діагностування; комп'ютерні системи управління; експортні системи; лінгвістичні змінні