Розробка 2D-гри на рушії Unity - Перепелко, В. В. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка прототипу комп’ютерної відеогри з елементами жанру roguelike, процедурної генерації рівня гри, бойовою системою, ворогами та системою предметів та інвентаря. У ході виконання кваліфікаційної роботи необхідно проаналізувати розробку комп’ютерних ігор, жанр створюваної гри, схожі продукти, їх відмінності та особливості. Провести аналіз існуючих методів побудови ігрового світу та ігрового процесу. Побудова інтерфейсу та використання рушія Unity та його інструментарію для розробки.
Developing a 2D Game on the Unity Engine
Keywords: комп’ютерна гра; Unity; roguelike; 2D графіка; pixel art; процедурна генерація рівнів