Аналіз функціоналів сучасних програмних засобів для розроблення вебзастосунків - Пікуль, І. С. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження є функціонали для розробки вебзастосунків на прикладі Next.js. Метою дослідження є оцінка можливостей та особливостей функціоналів, які пропонує Next.js для розробки вебзастосунків та їх вплив на продуктивність та розширюваність проєктів. Здійснено аналіз функціональних можливостей Next.js. Розглянуто інструменти для розширення функціональності. Проведено аналіз документації та спільноти. Сформульовано висновки та рекомендації. У результаті аналізу здійснена програмна реалізація застосунку за допомогою фреймворка Next.js.
Keywords: вебзастосунок; Next.js.; розробка вебзастосунків