Онлайн-платформа для організації колективної діяльності - Топорець, Д. О. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є створення бета-версії веб-платформи для організації колективної діяльності як розподіленої системи реального часу. У ході виконання кваліфікаційної роботи було розроблено бета-версію стало-орієнтованої веб-платформи для організації колективної діяльності мовою JavaScript із використанням стеку технологій MERN. Платформа має забезпечувати: доступ користувачів до редактору проектів та активностей, з якими користувачі можуть взаємодіяти в реальному часі; інтерактивний розклад; можливості редагування профілю; систему сповіщень та інструменти адміністратора. Впроваджена топологія, хоч і є обмеженою на даному етапі розробки, покриває весь необхідний функціонал та придатна для розширення через впровадження клієнтських серверів.
Online Platform for Organizing Collective Activities
Keywords: система реального часу; розподілена система; бета-версія веб-платформи; організація колективної діяльності