Методи формування ціни на Інтернет-рекламу - Полозова, Т. В.; Стеблянко, Б. О. (ХНУРЕ, 2016)
Робота присвячена дослідженню способів отримання прибутку від реклами в Інтернеті шляхом розміщення різного виду банерів на сайтах світової мережі.
Keywords: Iнтернет-реклама; Iнтернет-бізнес; показник CTR; показник клікабельності; методи формування ціни на Інтернет-рекламу