Розробка автоматизованої системи керування функціонування охоронної сигналізації за спостереженням об'єктів руху - Зіборов, А. А. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – технологія використання мікроконтролерних систем для забезпечення спостереження за об’єктом руху. Предмет розробки – автоматизована система керування функціонування охоронної сигналізації, що використовує прості та відкриті програмно-апаратні рішення, зокрема з використанням мікроконтролерів Arduino. Мета роботи – спрощення автоматизованої системи керування функціонування охоронною сигналізації за спостереженням об’єктів руху з використанням простих модульних компонентів, які можна знайти у відкритому доступі з відкритою інформацією про їхню конструкцію, складові та можливість використання відкритого програмного забезпечення для їхнього функціонування. Актуальність теми розробки є необхідність дистанційного фіксації та спостереження за об’єктом руху, що може нести загрозу для об’єкту, яке необхідно охороняти від постороніх та небажаних осіб чи явищь.
Keywords: спостереження за об’єктом руху; охоронна сигналізація