Програмно-реконфігуровані мережі як різновид оверлейних мереж - Гречмак, Д. В. (My University, 2020)
Сучасні оверлейні мережі – це мережі, в основі роботи яких лежать дві технології: шифрування і тунелювання. В цій роботі пропонується розглянути такий різновид оверлейних мереж як програмно-реконфігуровані мережі.
Keywords: Оверлейні мережі