Розробка рекомендувального сервісу для відстеження прогресу досягнення мети - Костюченко, В. М. (My University, 2025)
Мета роботи – дослідження видів цілей, пошук оптимального способу постановки цілі та її досягнення та створення веб-системи для зручного формування та відстеження цілей. Методи дослідження – аналіз літератури, Internet-джерел та аналіз результатів роботи програмно реалізованих методів на основі тестових даних. Методи розробки – технологія ASP.NET MVC 5, среда розробки об'єктно-орієнтованих продуктів Microsoft Visual Studio 2022, мова програмування C#. Система управління базами даних MS SQL Server 2022 В результаті виконання випускної кваліфікаційної роботи створено веб-систему для зручного формування та підтримки цілей.
Keywords: відстеження цілей; відстеження прогресу досягнення мети