Вплив анімаційних роликів на цільову аудиторію - Чуб, Л.; Вовк, О. (ХНЕУ, 2025)
Анімаційні ролики є потужним інструментом комунікації, який дедалі частіше використовується в різних галузях, таких як реклама, освіта, соціальні кампанії та корпоративна комунікація.
Keywords: анімація; інструмент комунікації