Модель оцінки ефективності інноваційно-інвестиційної діяльності підприємства - Гурєєва, К. А. (My University, 2025)
Метою дослідження є теоретичне обґрунтування та розробка економіко-математичної моделі оцінки ефективності інноваційно-інвестиційної діяльності підприємства. Розглянуто теоретико-методичні аспекти оцінки ефективності інноваційно-інвестиційної діяльності підприємства. Розкрито поняття інноваційно-інвестиційної діяльності підприємства. Розглянуто інформаційне забезпечення інноваційно-інвестиційної діяльності підприємства. Проаналізовано методи і моделі оцінки ефективності інноваційно-інвестиційної діяльності підприємства. Здійснено аналіз фінансово-економічних результатів діяльності АТ «Харківобленерго». Розглянуто аспекти інвестиційного забезпечення інноваційної діяльності підприємства. Здійснено аналіз виконання інвестиційної програми та факторів впливу на інноваційно-інвестиційну діяльність підприємства. Запропоновано математичну модель оцінки ефективності інноваційно-інвестиційної діяльності підприємства. Здійснено чисельне розв’язання задачі на прикладі АТ «Харківобленерго». Наведено структурно-логічну характеристику результатів дослідження.
Keywords: інноваційно-інвестиційна діяльність; оцінка ефективності підприємства; ефективність інноваційно-інвестиційної діяльності; програмна реалізація