Дослідження методів структурованого пошуку інформації в розподілених сховищах даних - Погуляєв, Ю. С.; Лановий, О. Ф. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є порівняльний аналіз існуючих підходів до проблеми інформаційного пошуку, виокремлення суттєвих переваг та недоліків, а також побудова на основі позитивного та негативного досвіду структури пошукової системи
Keywords: розподілені сховища даних; структурований пошук інформації