Індексування об’єктів, що рухаються, на основі В-дерев - Сідельник, Д. В. (My University, 2023)
Об’єктом досліджень є структури просторових даних. Предметом досліджень кваліфікаційної роботи є індексування рухомих об’єктів. Метою роботи є дослідження R- та TPR-дерев для індексування рухомих об’єктів та порівняння цих структур за ефективністю пошукових запитів.
Keywords: просторові дані; рухомі об’єкти; структури даних; b-дерева; r-дерева; tpr-дерева