Розробка та дослідження компоненту автоматизованого стоврення розкладу інформаційної системи медичного закладу - Гончаренко, О. І. (My University, 2021)
Об’єкт дослідження – процес створення розкладу працівників в ІС медичного закладу. Предмет дослідження: технології та методи автоматичної генерації розкладу працівників медичного закладу. Метою дослідження є знаходження оптимального алгоритму для автоматизації формування розкладу лікарів, програмна реалізація компоненту генерації розкладу та його інтеграція у ІСМЗ. Методи дослідження: системний підхід, методи структурного аналізу і моделювання. Результати досліджень, отримані у роботі можуть бути використані для модернізації ІСМЗ
Keywords: інформаційна система медичного закладу; система управління базами даних; автоматична генерація розкладу