Дослідження методів та алгоритмів роботи з повнотекстовими індексами - Сорокін, В. В. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження – методи роботи із повнотекстовими індексами. Метою роботи – є дослідження предметної області методів роботи із повнотекстовими індексами.
Keywords: повнотекстовий індекс