Моделі оцінювання рейтингу науковців - Влащенко, Л. Г.; Нікітенко, О. М. (My University, 2019)
Матеріали конференції "Послуги бібліотек із підтримки університетської науки". Моделі оцінювання рейтингу науковців
Keywords: рейтинг науковців; наукові публікації; наукова продуктивність; науковометричний ресурс