Віртуальний помічник для інтернет магазинів в Instagram - Антонян, О. Г. (My University, 2022)
Об'єкт дослідження – сервіс для створення віртуального асистента для інтернет магазинів на площадці соціальної мережі «Instagram». Мета роботи – розробити систему, яка покращить взаємодію між продавцем та покупцем, зробить процес покупки автоматичним, за рахунок цього зменшить час на оформлення замовлення покупцем, та також зменшити відсоток відмов, за рахунок миттєвої відповіді. Результатом роботи є створення сервісу для інтернет магазинів в «Instagram», щоб вони усього у пару натискають, могли автоматизувати відповіді с клієнтом, та автомізувати процес оформлення замовлення. Цим самим заощадити час менеджера, збільшити час реагування на повідомлення, та усунути помилки, при оформлені замовлення, які виникають за рахунок людського фактору.
Keywords: чат-боти; віртуальний асистент; php; laravel; reactjs