Системне проектування інформаційного забезпечення обслуговування відвідувачів мережі підприємств харчування - Пироженко, М. Ю. (My University, 2021)
Метою роботи є системне проектування інформаційного забезпечення обслуговування відвідувачів мережі підприємств харчування. Розроблюваний продукт являє собою веб сервер і призначений для внутрішнього користування, а саме координації роботи співробітників ресторану
Keywords: предметна область; специфікація; функціональні вимоги; системні вимоги; логічна модель; uml; idef0; ресторан