Інфографіка як інструмент маркетингу у мобільних додатках - Кулішова, Н. Є.; Майборода, Д. Є. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
У роботі зосереджено увагу на інструментах маркетингу при розробці мобільних додатків.
Keywords: маркетинг; мобільні додатки