Організація ергономічних умов праці засобами математичного моделювання - Дзюндзюк, Б. В.; Пронюк, Г. В. (КНУТД, 2014)
У статті показано рішення екстремальних задач, що виникають при плануванні виробництва, за допомогою математичного апарата дослідження операцій. Для вирішення поставленої задачі використаний метод побудови φ-функцій, які можна охарактеризувати як міри близькості об'єктів.
Keywords: дослідження операцій; φ-функція; робочі місця; умови праці