Принципи кредитного моніторингу комерційних банків - Полозова, Т. В.; Філатов, Є. В.; Кисліченко, А. П. (ХНУРЕ, 2022)
Одним із найважливіших факторів формування кредитної політики банку є кредитний моніторинг, який являє собою комплекс засобів контролю та управління процесом кредитування банку. Обґрунтований аналіз процесу надання кредиту та моніторинг стану повернення кредиту позичальником є обов'язковими складовими кредитної діяльності банку.
Keywords: кредитний моніторинг; комерційний банк; моніторинг кредитних операцій комерційних банків; кредит; принципи кредитного моніторингу