Ваговий принцип побудови комплексу для урофлоуметричної діагностики сечостатевої системи людини. - Авер'янова, Л. О.; Бих, А. І.; Головенко, В. М.; Скляр, О. І. (ХПІ, 2006)
В цій статті наводяться проблеми створення програмно-апаратнмх комплексів для діагностики стану сечостатевої системи людини зі створенням пристроїв з використанням вагового принципу отримання даних
Keywords: урофлоуметр; принцип ваговий; діагностика; система сечостатева