Місце господарського права у стратегії забезпечення інноваційної діяльності в Україні - Знаменський, Г. Л. (My University, 2018)
Стаття присвячена дослідженню питань інноваційного розвитку та визначення місця та ролі господарського права у стратегії забезпечення інноваційної діяльності в Україні. Так, у роботі проаналізовано основні етапи теорії інноваційного розвитку, окремо розглянуто значення Глобального Міжнародного інноваційного індексу. Резюмовано, що найбільш вагомий вплив на інноваційний розвиток та інноваційну діяльність справляє державна підтримка, регламентована нормами господарського права. // The article is devoted to the study of the issues of innovation development and determination of the place and role of economic law in the strategy for ensuring innovation activity in Ukraine. Thus, the paper analyzes the main stages of the theory of innovation development, separately considered the importance of the global international innovation index. Summated that the most significant impact on innovative development and innovation activity makes state support, regulated by the norms of economic law.
Keywords: інновації; інноваційний розвиток; державна підтримка; innovation; innovation development; state support