Економічна ефективність хірургічних методів лікування в умовах приватної медицини - Стороженко, О. В.; Худаєва, С. А. (ХНУРЕ, 2020)
Актуальність приватної медицини різко зростає, особливо в наданні допомоги хірургічного характеру. Це пояснюється високим рівнем розвитку сучасних спеціалізованих методів діагностики і лікуванням хірургічних патологій, а також технічними можливостями біомедичного обладнання приватних клінік. Для економічної оцінки різних способів хірургічного лікування хворих використовується аналіз «витрати-ефективність», який дозволяє враховувати співвідношення витрат і ефективності лікувальних заходів
Keywords: медицина; лікування