Щастя, як центральна категорія етики Григорія Сковороди - Сидоренко, І. С. (ХНУРЕ, 2022)
У роботі ми розглянули філософську концепцію щастя Григорія Сковороди у контексті сродної праці, як основи особистісного буття, самореалізації та творчої діяльності людини. Розкрито погляди філософа, що проявляються у свободі самовираження, в пошуках щастя, істини і пізнанні самого себе.
Keywords: український філософ; філософія Григорія Сковороди