Дослідження впливу патернів штучного інтелекту на ігровий процес - Алєксєєв, Д. Д. (My University, 2024)
Метою роботи є дослідження впливу, ефективності та наслідків різних патернів поведінки та алгоритмів що їх реалізують на ігровий процес в різних ситуаціях. Результатом роботи є підготовлений аналіз з детальним описом патернів реалізації та рекомендацій щодо них. Аналіз включає в себе деталі реалізації патернів, їх ключові характеристики та дослідження впливу який вони мають на ігровий процес. Також було створено програмний застосунок для демонстрації роботи патернів ШІ.
Keywords: патерн штучного інтелекту; ігровий процес; персонаж