Біометрична автентифікація на основі аналізу клавіатурного почерку - Єнгаличев, С. О.; Семенов, С. Г. (ХНУРЭ, 2012)
У статті проведена оцінка стабільності клавіатурного почерку користувача. Розроблена імітаційна модель системи автентифікації користувачів на основі клавіатурного почерку. Проведені дослідження і виявлені закономірності в клавіатурному почерку різних користувачів. Estimation of the stability of a user keyboard handwriting is conducted in the paper. A simulation model of a user authentication system on the keyboard handwriting basis is developed. Research is done and regularities in different users’ keyboard handwriting are revealed.
Keywords: біометричні системи автентифікації; клавіатурний почерк; імітаційна модель; biometric systems of authentication; simulation model