Дослідження сприйняття кольору електронними методами - Наумов, М. Г. (My University, 2022)
Об'єктом дослідження є оцінка кольору за допомогою ока людини. Метою атестаційної роботи є вивчення роботи зорового апарату людини по сприянню та оцінюванню кольору та його відтінків, та подання пропозицій по створенню електронних пристроїв реалізуючи процеси колориметрії. Представлену атестаційну роботу присвячено вивченню сприяння людиною кольору та створенню рекомендацій та опануванню методів вимірювання кольору за допомогою електронних приладів по методу сприяння людським оком.
Keywords: зір; колір; колориметрія; око