Розробка технології виготовлення книжкового видання - Огус, І. О. (My University, 2024)
Запропоновано технологію виготовлення книжкового видання. Розглянуто види друку та обрано найбільш придатний для нашого видання. Визначено технічну характеристику видання, параметри та основні правила верстання книжкового видання. Зроблено вибір необхідного програмного забезпечення (з обробки тексту, ілюстрацій, верстки). Обґрунтовано технологію для виведення друкарських форм. Вибрано обладнання та матеріали, необхідні для друку тиражу. Виконано економічні розрахунки, розраховано собівартість та ціну продукції.
Keywords: книжкове видання; офсетний друк; спуск шпальт; додрукарська підготовка; макет видання