Розробка серії об’ємних листівок «Пам’ятки Харкова» та технології їх виготовлення - Пономаренко, А. С. (My University, 2021)
У роботі проаналізовано особливості підготовки та виготовлення об’ємних листівок, описано технологічний процес виготовлення поп-ап листівок. Розроблено оригінал-макети і дизайн об’ємних листівок «Пам’ятки Харкова». Обрано необхідні програмні засоби для проектування та підготовки оригінал-макетів, обґрунтовано вибір поліграфічного обладнання. Виконано розрахунок основних поліграфічних матеріалів для виготовлення продукції, розрахована собівартість і визначена ціна продукту.
Keywords: розробка листівок; друк