Інформаційна модель моніторингу та обслуговування кредитних операцій банку - Філатов, Є. В. (My University, 2022)
Розкрито теоретичні аспекти моделювання моніторингу та обслуговування кредитних операцій банку. Розкрито економічну сутність кредитних операцій банку. Розглянуто особливості кредитного моніторингу банківських установ. Обґрунтовано побудову загальної моделі моніторингу та обслуговування кредитних операцій банку. Проаналізовано фінансово-економічні результати діяльності АТ «БАНК «ГРАНТ». Розроблено інформаційну модель моніторингу та обслуговування кредитних операцій банку. Запропоновано підхід моніторингу кредитних операцій банку на основі скорингової моделі. Побудовано структурно-логічну схему результатів дослідження
Keywords: інформаційна модель; кредитні операції; скорингова модель