Вплив нелінійних спотворень, що викликані вимушеним розсіюванням Мандельштама-Брілюена, в каналах пасивних мереж PON - Харченко, Н. А.; Ключко, А. В. (ФОП Петров В. В., 2021)
Мета доповіді - побудова математичної моделі оптичного каналу передачі трафіку з урахуванням впливу нелінійних явищ
Keywords: оптична мережа; модуляція; оптичний канал; інформаційний сигнал