Управління безпекою діяльності e-commerce підприємств - Петренко, М. А. (My University, 2022)
Метою роботи є теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо заходів для забезпечення безпеки діяльності е-commerce підприємства на основі ідентифікації та управління ризиками. Pозглянуто теоретичні основи управління та організація безпеки діяльності e-commerce. Проаналізовано динаміку та результати функціонування e-commerce підприємств у світі та в Україні. Визначені тенденції розвитку галузі. Розглянуто особливості забезпечення безпеки діяльності підприємств e-commerce. Визначені напрями удосконалення управління ризиками під час функціонування e-commerce операцій
Keywords: управління безпекою інформаційних систем; методи управління ризиками