Проблеми дистанційної освіти як основної форми навчання - Козуб, П. А.; Дейнеко, Ж. В.; Сирова, Г. О.; Козуб, С. М.; Лук’янова, В. А. (My University, 2023)
Проблеми дистанційної освіти як основної форми навчання
Keywords: дистанційна освіта; методи навчання; режим роботи