Аналіз структури інформаційного забезпечення кооперативних систем спостереження - Свид, І. В.; Бойко, Н. В.; Чумак, В. С. (ХНУВС, 2021)
Показано, що використання мережевого принципу побудови кооперативних систем спостереження дозволяє компенсувати неточності окремих навігаційних параметрів з метою покращення їх технічних характеристик та підвищення якості інформаційного забезпечення в цілому.
Keywords: інформаційне забезпечення; кооперативна система спостереженя; повітряний простір; радіолокаційна система; інформаційна система; повітряний об'єкт