Розробка інтелектуальної системи автоматизованого складання резюме з використанням штучного інтелекту - Матвєєв, М. С. (My University, 2025)
Метою атестаційної роботи є розробка інтелектуальної системи автоматизованого складання резюме з використанням штучного інтелекту. Такий програмний застосунок покликаний спростити процес створення резюме для користувачів без технічного досвіду та забезпечити високий рівень персоналізації за рахунок інтеграції сучасних мовних моделей. У ході виконання атестаційної роботи було проаналізовано існуючі сервіси для складання резюме, визначено їх переваги та недоліки, що дало змогу сформувати перелік ключових функціональних вимог до розроблюваного рішення. Система реалізована у вигляді веб-застосунку з покроковим введенням персональної інформації через модальні вікна. На основі зібраних даних користувач отримує попередній перегляд резюме, а також має можливість згенерувати його фінальну версію за допомогою обраної мовної моделі штучного інтелекту (GPT, Mistral, Claude тощо). Користувацький інтерфес розроблено з використанням HTML, CSS, JavaScript, а також бібліотеки jQuery. Для збереження введених даних використовується об'єкт resumeData, який формує основу для генерації змісту. Система підтримує збереження готового документа у форматі PDF та експорт інформації у форматі JSON для подальшої обробки або повторного використання.
Keywords: генерація резюме; мовна модель; інтерфейс користувача; модальні вікна; попердній перегляд документа