Вивчення перспектив застосування методів штучного інтелекту в дистанційному навчанні - Бондаренко, Д. С. (My University, 2020)
Метою роботи є розробка лабораторного практикуму з відкритим доступом та перспективами запровадження сучасних засад обробки інформації методами штучного інтелекту. Метод дослідження – обробка інформації за допомогою ЕОМ з використанням мов Web-програмування HTML, ActionScript 1.0, ActionScript 2.0, технології Flash, монтажу і запису Sony Vegas, Audacity. У роботі розглянуто сучасні методи створення віртуальних макетів лабораторних робіт з електроніки та мікроелектроніки для умов дистанційного навчання. Розроблено практикум, файли якого уніфіковані і можуть бути передані в інші системи дистанційного навчання, такі як Moodle, та оброблені базовими алгоритмами на основі методів штучного інтелекту.
Keywords: дистанційне навчання; штучний інтелект; лабораторний практикум; віртуальний макет